Termostati

Analogni in digitalni termostati

TH 2

Analogni termostat za regulacijo temperature.

Primeren predvsem za priključitev IR panelov.

V primeru priključitve talnega gretja NI možnosti kontrole temperature tal.

TH 210

Digitalni termostat za uravnavanje temperature v prostoru in temperature tal.

Stikalo vklop/izklop.

Možnost priklopa senzorja – sonde za temperaturo tal.

TH 760

Digitalni termostat za uravnavanje temperature v prostoru. Ima možnost kontrole temperature tal preko dodatnega senzorja – sonda za temperaturo tal. Namenjen za talno gretje in tudi gretje z IR paneli.

Omogoča tedensko nastavitev temperatur delovanja za vsak dan posebej

TH 860

Digitalni termostat za uravnavanje temperature v prostoru. Ima velik zaslon in možnost kontrole temperature tal preko dodatnega senzorja – sonda za temperaturo tal.  Namenjen za talno gretje in tudi gretje z IR paneli.

Omogoča tedensko nastavitev temperatur delovanja za vsak dan posebej

TFT termostat

Touch Control Digitalni termostat za uravnavanje temperature v prostoru. Ima velik zaslon in možnost kontrole temperature tal preko dodatnega senzorja – sonda za temperaturo tal.  Namenjen za talno gretje in tudi gretje z IR paneli.

Omogoča tedensko nastavitev temperatur delovanja za vsak dan posebej

Wi-fi brezžični sistem upravljanja

Kontrola delovanja vašega sistema gretja na daljavo. Preko telefona in wi fi lahko poljubno nastavljate program za gretje v vsakem prostoru posebej. Omogoča tudi kontrolo porabe in tedensko nastavitev več različnih programov dnevno. Priporočamo za vikende, stanovanja , ki se oddajajo, poslovne prostore, manjšim hotelom, hišam, večja stanovanja, …

Preko centralne enote V24 WI FI kontrolirate termostate V22 v posameznih prostorih. Le ti preko sprejemnikov V23 vklapljajo/izklapljajo  grelna telesa lahko pa tudi druge električne naprave.

V24 WI FI Centralna enota

Touch control centralna enota s katero upravljate celoten sistem ogrevanja v več prostorih. Preko WI FI ga lahko upravljate in nadzorujete preko svojega telefona ali računalnika od koderkoli.

V24  Centralna enota

Touch control centralna enota s katero upravljate celoten sistem ogrevanja v več prostorih. Nadzoruje lahko več prostorov. Ima možnost tedenskega programiranja z več različnimi programi dnevno.

V22  Digitalni termostat

Ima možnost tedenskega programiranja z več različnimi programi dnevno. Kontrolira lahko do 4 sprejemnike V23 hkrati.  Deluje lahko samostojno ali pa je povezan s centralo V24.

V23  sprejemnik

Sprejema signal vklopi/izklopi od termostata V22 ali V24. Primeren za talno gretje ali IR panele in druge električne naprave.

Za merjenje temperature tal potrebuje dodatno senzor – sondo temperature tal.

V25 brezžično vodena vtičnica

Sprejema signal vklopi/izklopi od termostata V22 ali centrale V24.

V20 Daljinski upravljalnik

Z njim lahko direktno upravljate željeni sprejemnik V23 (vklop/izklop).

Kontaktirajte nas

Pripravili vam bomo ugodno ponudbo

KONTAKT